Εκδήλωση του ομίλου Κινηματογράφου

Στην κοινή εκδήλωση παρουσίασης ομίλων που λειτούργησαν το σχ. έτος 2022-2023 και που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του σχολείου μας την Παρασκευή 9 Ιουνίου, αρχικά παρουσιάστηκε ένα σύνολο από βίντεο δράσεων του ομίλου διακωμωδώντας κινηματογραφικά μαθήματα: πως δημιουργούμε κάδρα, πλάνα, θέση μηχανής, χρήση κλακέτας, φωτισμός κ.α.

Αργότερα έγινε προβολή μικρού μήκους ταινίας με τίτλο «The darkman» δημιουργία του μαθητή της Στ΄ τάξης Δημήτρη Καραβίδα σε σκηνοθεσία και σενάριο του ιδίου, προβολή μαθητικής ταινίας μεγάλου μήκους με τίτλο «Αγάπη τοις μετρητοίς» σε σκηνοθεσία και σενάριο Σταυρίνας Τσιγάνη,  δημιουργία των μελών του ομίλου και τέλος προβολή της ταινίας μικρού μήκους με τίτλο «Τα λεφτά» σε σκηνοθεσία και σενάριο Κωνσταντίνου Γιασσάκη, εκπαιδευτικού Θεατρικής αγωγής του σχολείου μας.

Τέλος για δεύτερη χρονιά έγινε απονομή των «πειραματικών» Oscar τα οποία συνόδευε με τα αυτοσχέδια, ιδιόχειρα κείμενά του ο εξαίρετος συνάδελφός μας  Κωνσταντίνος Γιασσάκης σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού!!! Τον ευχαριστούμε θερμά!!!

Και του χρόνου με περισσότερες ταινίες και πιο πολλά βραβεία!!!  

Εδώ μπορείτε να δείτε το trailer της ταινίας μας: https://www.youtube.com/watch?v=4-aoGucVo8w

κινηματογράφος 2022-23

ΘΑΝΟΣ
ΑΛΟΓΟ
ΖΩΗ
ΓΙΑΣΣΑΚΗΣ ΒΡΑΒΕΙΟ
ΓΙΑΣΣΑΚΗΣ
ΓΙΑΣΣΑΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΑΓΑΠΗ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ
ΘΑΝΟΣ ΑΛΟΓΟ ΖΩΗ ΓΙΑΣΣΑΚΗΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑΣΣΑΚΗΣ ΓΙΑΣΣΑΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ
Website is Protected By Using The WP Site Protector Free Plugin From ExattoSoft.com