δημιουργία κινηματογραφικής ταινίας μικρού μήκους, από τα μέλη του ομίλου “Κινηματογραφικό εργαστήρι-Κινηματογραφική λέσχη”

Στα πλαίσια των μαθημάτων και των δράσεων του Κινηματογραφικού  Εργαστήριου που λειτούργησε ως όμιλος το σχολικό έτος 2022-2023, τα μέλη του δημιούργησαν μία κινηματογραφική ταινία μικρού μήκους με τίτλο:

«Αγάπη τοις μετρητοίς» διάρκειας 22΄

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία ανέλαβε η μαθήτρια της Στ΄ τάξης Σταυρούλα Τσιγάνη.

Βοηθός σκηνοθέτη: Νεφέλη Κιοφίρι

Μακιγιάζ-μαλλιά: Δήμητρα Λιάγκα, Λεντιόνα Καπλανάι

Σκριπτ: Κορίνα Κελέση, Θανάσης Ζαφειρόπουλος

Κάμερα: Δημήτρης Δημούδης, Ξανθή Καραβίδα

Μοντάζ-Παιδαγωγική καθοδήγηση: Ελένη Παπαθανασίου

Έπαιξαν οι μαθητές: Άννα Κουρόγιωργα, Πηνελόπη Καρβούνη, Ελένη Κατόπη, Φώτης Δρακούλας, Παναγιώτης Κακαρούντας, Βασίλης Αρβανιτόπουλος, Κυριακή Κελέση.

Ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους στην ταινία τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας Αντιγόνη Ζαφείρη, Μαρίσια Ανδρεοπούλου, Ζωή Ράμμου και Ευτυχία Σόρκου.

Θερμές ευχαριστίες για την συμμετοχή τους στην ταινία και την βοήθεια σε ό,τι χρειαστήκαμε τους γονείς

κ. Αλέξανδρο Κελέση και την κ. Μαρία Σταύρου.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον κ. Επαμεινώνδα Βεργιόγλου, την κ. Ρέα Μιχαηλίδου και την κ. Αντιγόνη Ζαφείρη για την παραχώρηση των οικιών τους και την απίστευτη φιλοξενία με την οποία μας δέχτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας.

Την κινηματογραφική μας ταινία μπορείτε να δείτε στο κανάλι του youtube του σχολείου μας. https://www.youtube.com/watch?v=6UFukq1vvWU&ab_channel=16dimotikolamias

Αξίζει να αναφέρουμε τη δημιουργική πρωτοβουλία μίας κινηματογραφικής ταινίας μικρού μήκους διάρκειας 2’ του μαθητή της Στ΄ τάξης Δημήτρη Καραβίδα  σε δικό του σενάριο και σκηνοθεσία με τίτλο: «The Darkman».

Στην ταινία παίζει ο ίδιος και ο συμμαθητής και φίλος του Θανάσης Ζαφειρόπουλος μέλος του Κινηματογραφικού Εργαστηρίου. Μπορείτε να την δείτε στο κανάλι του youtube του σχολείου μας.

https://www.youtube.com/watch?v=vatPiVly3l4&ab_channel=16dimotikolamias

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ-ΤΑΙΝΙΑΣ-ΜΙΚΡΟΥ-ΜΗΚΟΥΣ

Website is Protected By Using The WP Site Protector Free Plugin From ExattoSoft.com