Ανακοίνωση για γονείς και μαθητές

Αγαπητοί γονείς

Το σχολείο μας, από την πρώτη στιγμή αναστολής λειτουργίας των σχολείων, ξεκίνησε την εξ αποστάσεως εκπαίδευση με όλα τα μέσα που είχε στη  διάθεσή του (ιστοσελίδα, email, τηλέφωνα….). Η ανταπόκριση των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων ήταν μαζική και συγκινητική και  οφείλω να τους ευχαριστήσω όλους θερμά! 

 Αγαπητοί μαθητές,

 σας παρακαλώ να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο ΠΣΔ και σας παρακαλώ να μπείτε στο σύνδεσμο https://eclass.sch.gr/,  να κάνετε είσοδο με τους κωδικούς που αποκτήσατε και να  εγγραφείτε στα μαθήματά της e-class σας ακολουθώντας τις οδηγίες των εκπαιδευτικών.

Παρακολουθήστε το βίντεο  που ακολουθεί θα σας βοηθήσει στην σύνδεσή σας στα μαθήματα.

https://safeYouTube.net/w/4wW4

Ακριβώς μετά το Πάσχα, την Παρασκευή 24 Απριλίου θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, μέσω της πλατφόρμας webex. Οδηγίες μπορείτε να βρείτε σε αρχείο που παραθέτουμε.

Οδηγός-Μαθητή-για-την-εξ-αποστάσεως-εκπαίδευση

Η σύγχρονη τηλεκπαίδευση σκοπό έχει να υποστηρίξει την ασύγχρονη εξ αποστάσεως  εκπαίδευση  που υλοποιείται με τη δημιουργία ηλεκτρονικών τάξεων (e-class) στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ), από όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας. 

Η εξ αποστάσεως διδασκαλία δεν υποκαθιστά τη δια ζώσης εκπαίδευση, αλλά διατηρεί στενή την επαφή των μαθητών με τους εκπαιδευτικούς και το σχολείο. Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία σημασία έχει να είμαστε  όλοι μαζί, εκπαιδευτικοί-μαθητές-γονείς, ώστε να γίνει  το καλύτερο για τα παιδιά μας! Να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον και να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο. Δείτε το θετικά, ως μια πρόκληση που δοκιμάζει τις αντοχές μας. Ευκαιρία είναι να αποδείξουμε ότι είμαστε ανώτεροι των δυσμενών συνθηκών. Ευκαιρία να βγούμε νικητές, νικητές στο σπουδαιότερο μάθημα, αυτό της ΖΩΗΣ!!!

Εμείς Διαβάζουμε και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

Σας ευχαριστώ όλους!

Εύχομαι σε όλες τις οικογένειες Το Άγιο Φως της Αναστάσεως να σημάνει την αρχή μιας πιο φωτισμένης ζωής.

Με ΥΓΕΙΑ,  ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ .

Με εκτίμηση!

Η Διευθύντρια

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ

Σχολιάστε

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να γράψετε το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε σωστά την πρόσθεση... :-)

What is 13 + 6 ?
Please leave these two fields as-is:
Website is Protected By Using The WP Site Protector Free Plugin From ExattoSoft.com