Έναρξη μαθημάτων

Αγαπητοί μαθητές,γονείς και κηδεμόνες,
Ευχόμαστε σε όλους  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Σε αυτή την δύσκολη χρονιά να έχετε υγεία και αισιοδοξία πως η δύσκολη περίοδος που διανύουμε γρήγορα θα γίνει παρελθόν και εμείς θα βγούμε πιο δυνατοί και πιο σοφοί από αυτή την περιπέτεια.

Ανοίγουν τα δημοτικά σχολεία ,σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας  την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021. Ασφαλώς και τα μέτρα υγιεινής θα  θα τηρηθούν στο ακέραιο από την πλευρά του σχολείου και από την πλευρά των εκπαιδευτικών θα γίνει ό,τι απαιτείται.

Από την δική σας πλευρά θα ήθελα να παρακαλέσω για την τήρηση όσων σας αφορούν,πιστεύοντας ακράδαντα πως η συνεργασία μας θα εξακολουθήσει να είναι άψογη.

Η προσέλευση και η αποχώρηση των μαθητών θα γίνεται κανονικά. Το πρώτο κουδούνι στις 8:15 π.μ. και το τελευταίο στις 13:15 μ.μ.Το Ολοήμερο θα λειτουργεί επίσης κανονικά.


Η είσοδος και η έξοδος των μαθητών θα γίνεται ως εξής:


Α. Οι τάξεις Β΄και Γ΄από την πλαινή συρόμενη πόρτα επί της Τσαλτάκη

Β. Οι τάξεις Α΄και Δ΄ από την πλαινή πόρτα επί της Τσαλτάκη ,απέναντι 
από την είσοδο στο λόφο Μιχαήλ και Γαβριήλ


Γ. Οι τάξεις Ε΄και ΣΤ΄από την κεντρική είσοδο επί της Παπασιοπούλου.


Παρακαλούνται οι συνοδοί των μαθητών να απομακρύνονται από τις εισόδους- εξόδους άμεσα και να μην παραμένουν στον χώρο εκτός του σχολείου. Φροντίστε να είστε έγκαιρα στο σχολείο τόσο για την έναρξη όσο και την αποχώρηση. 

Επίσης απαγορεύεται η  είσοδος σε όλους  στο σχολείο χωρίς ραντεβού με τους εκπαιδευτικούς ή την διευθύντρια. Ασφαλώς επιβάλλεται η χρήση μάσκας σε όλους μαθητές, εκπαιδευτικούς, συνοδούς.

Στους μαθητές θα δοθούν την Δευτέρα δύο μάσκες, η μία θα παραμείνει στην τάξη ως εφεδρική  και παρακαλώ θερμά να μεριμνάτε ώστε να μην έρχονται στο σχολείο χωρίς καθαρές μάσκες και μαντιλάκια αντισηπτικά για την προσωπική τους υγιεινή.

Ευχαριστώ για την συνεργασία και κατανόηση
Η Διευθύντρια
Καρανικόλα Ευσταθία

Σχολιάστε

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να γράψετε το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε σωστά την πρόσθεση... :-)

What is 4 + 10 ?
Please leave these two fields as-is:
Website is Protected By Using The WP Site Protector Free Plugin From ExattoSoft.com