Ενέργειες γονέων επιτυχόντων μαθητών στην Α τάξη του 16ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας για το σχολ. έτος 2022-23

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών που κληρώθηκαν για να φοιτήσουν στην Α τάξη του 16ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας να:

  1. Επικοινωνήσουν με το σχολείο που έγραψαν τα παιδιά τους για να ενημερώσουν για τη φοίτηση του παιδιού τους στο 16ο Πειραματικό Δημ. Σχ. Λαμίας.
  2. Επικοινωνήσουν με τη διεύθυνση του 16ου Πειραματικού Δημ. Σχ. Λαμίας για να κάνουν αίτηση για το ολοήμερο και την πρωινή ζώνη σε περίπτωση που επιθυμούν να φοιτήσει το παιδί τους στο ολοήμερο.
  3. Να ενημερώσουν τη διεύθυνση του 16ου Πειραματικού Δημ. Σχ. Λαμίας αν το παιδί που θα φοιτήσει στην Α΄ τάξη,  έχει γνωμάτευση από το ΚΕΔΑΣΥ που να προτείνει παράλληλη στήριξη, ειδικό βοηθητικό προσωπικό ή σχολικό νοσηλευτή. Σε περίπτωση που διαθέτουν τέτοια γνωμάτευση, ενημερώνουμε ότι άμεσα θα ανακοινωθεί το χρονικό διάστημα στο οποίο θα μπορούν να υποβάλλουν την ανάλογη αίτηση για έγκριση. 
  4. Να επικοινωνήσουν με τη διεύθυνση του 16ου Πειραματικού Δημ. Σχολ. Λαμίας για να προμηθευτούν το Ατομικό δελτίο υγείας του μαθητή για να συμπληρωθεί από τον παιδίατρο.
Website is Protected By Using The WP Site Protector Free Plugin From ExattoSoft.com