Ο “Ερωτόκριτος” από τους ομίλους Φιλαναγνωσίας και Μουσικοκινητικής του σχολείου μας!

Ο όμιλος Φιλαναγνωσίας –Δημιουργικής γραφής με υπεύθυνες την κυρία Κρανίωτη Παναγιώτα και την κυρία Κουνούκλα Στυλιανή και ο όμιλος Μουσικοκινητικής με υπεύθυνη την κυρία Μπότη Σταυρούλα, γέμισαν καλοκαιρινό άρωμα με τη μουσικοθεατρική διασκευή του κλασικού αριστουργήματος «Ερωτόκριτος», την Τρίτη 06 Ιουνίου 2023, το Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Στη δραματοποίηση της παράστασης συμμετείχαν μαθητές των ομίλων του σχολείου, ηλικίας 6-8 ετών, οι οποίοι παράλληλα τραγουδούν και παράγουν Foley ήχους ζωντανά, επί σκηνής.

Στη μουσική επένδυση της παράστασης υπήρξαν διάσημα κλασικά μουσικά έργα, καθώς και παραδοσιακά τραγούδια της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, θέλοντας να αποδώσουν την ένωση δύο διαφορετικών κόσμων, που επιτυγχάνεται μέσω της αγάπης και του έρωτα και αναδεικνύεται περίτρανα μέσα από το αφηγηματικό ποίημα του Βιτζέντζου Κορνάρου.

Την παράσταση πλαισίωσαν χορευτικά, οι αθλήτριες των Special Olympic Hellas συνοδευόμενες από τις μαθήτριες του πολιτιστικού αθλητικού ομίλου «Εν Κινήσει». Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά ο Κωνσταντίνος Λεμονής στο πιάνο, ο Αλέξανδρος Λεμονής στην κιθάρα και ο Αναστάσιος Λεμονής στο βιολί. (υλικό από το Mag24)

Τους ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους!

 

Ερωτοκριτος

Ερωτοκριτος_Θεατρικο-6
Ερωτοκριτος_Θεατρικο-5
Ερωτοκριτος_Θεατρικο-4
Ερωτοκριτος_Θεατρικο-7
Ερωτοκριτος_Θεατρικο-9
Ερωτοκριτος_Θεατρικο-8
Ερωτοκριτος_Θεατρικο-12
Ερωτοκριτος_Θεατρικο-10
Ερωτοκριτος_Θεατρικο-14
Ερωτοκριτος_Θεατρικο-18
Ερωτοκριτος_Θεατρικο-19
Ερωτοκριτος_Θεατρικο-16
Ερωτοκριτος_Θεατρικο-6 Ερωτοκριτος_Θεατρικο-5 Ερωτοκριτος_Θεατρικο-4 Ερωτοκριτος_Θεατρικο-7 Ερωτοκριτος_Θεατρικο-9 Ερωτοκριτος_Θεατρικο-8 Ερωτοκριτος_Θεατρικο-12 Ερωτοκριτος_Θεατρικο-10 Ερωτοκριτος_Θεατρικο-14 Ερωτοκριτος_Θεατρικο-18 Ερωτοκριτος_Θεατρικο-19 Ερωτοκριτος_Θεατρικο-16
Website is Protected By Using The WP Site Protector Free Plugin From ExattoSoft.com