Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης ΄΄Οδύσσεια΄΄

Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη…

Την Παρασκευή 21/02/20 οι μαθητές της Γ΄τάξης του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία και τη χαρά να απολαύσουν την άψογη θεατρική παράσταση ΄΄Οδύσσεια΄΄, πουθεωρείται σήμερα ο πιο χαρακτηριστικός και συμβολικός μύθος για την πορεία του ανθρώπου μέσα στον κόσμο, στο θέατρο Ολύμπια στην Αθήνα.

Τα παιδιά μέσα από ένα θέαμα διασκεδαστικό, ευφάνταστο, γεμάτο εκπλήξεις, με πολλά κωμικά στοιχεία και ζωντανή μουσική έγιναν συνταξιδιώτεςτου πολυμήχανου Οδυσσέα, ήρθαν σε επαφή με αξίες και ιδανικά, εφόδια απαραίτητα, για την πραγμάτωση κάθε καλού σχεδίου.Πάνω από όλα όμως κατάλαβαν ότι σ΄ ένα ταξίδι ο δρόμος είναι που μετράει.

Στη συνέχεια είδαντην έκθεση συλλογής εκθεμάτων – αντικειμένων της Ελληνίδας ντίβας της όπερας,Μαρίας Κάλλας, στο φουαγιέ του θεάτρου της παλιάς Λυρικής Σκηνής.

Τέλος επισκέφτηκαν το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου ξεναγήθηκαν και τους δόθηκε η ευκαιρία να  αλληλοεπιδράσουν με τον χώρο αλλά και μεταξύ τους με έναν πρωτόγνωρο τρόπο, αναπτύσσοντας έτσι μια αμοιβαία σχέση αλληλοσεβασμού.

Θέλω ολόψυχα να ευχαριστήσω τους γονείς της τάξης μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, τη διεύθυνση του σχολείου καθώς και τις υπέροχες συνοδούς μας, τη δασκάλα του Τμήματος Ένταξης, Καλλέργη Γεωργία, και τη δασκάλα Παράλληλης Στήριξης, Βασιλάκου Νάνσυ για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Η δασκάλα της τάξης,

Κρανιώτη Γιούλη

Σχολιάστε

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να γράψετε το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε σωστά την πρόσθεση... :-)

What is 14 + 11 ?
Please leave these two fields as-is:
Website is Protected By Using The WP Site Protector Free Plugin From ExattoSoft.com