Γειά σας παιδιά,😃🐥😄🐇

είμαστε πάλι μαζί, έστω και από μακριά. Πιστεύω να αθληθήκατε με τη γυμναστική που σας έστειλα την προηγούμενη φορά.… Φροντίστε να τρέφεστε υγιεινά🍎🍌🍐 και να γυμνάζεστε γιατί έτσι εκτονωνόμαστε, παραμένουμε υγιής και σε καλή διάθεση… Γι΄αυτό  λοιπό γυμναστείτε!!!!  🏋 Δεν είμαστε όλοι μαζί αλλά θα βρεθούμε σύντομα.😆 Επιπλέον, να ενημερώνεστε συχνά από την ιστοσελίδα του σχολείου για τα μαθήματα της Φυσικής Αγωγής.

 Σήμερα θα θυμηθούμε τον παραδοσιακό χορό της Ηπείρου «ΣΥΡΤΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ»Θα αναφέρουμε κάποες πληροφορίες και τα βήματα του χορού. 

Το 1ο βίντεο που σας στέλνω έχει μόνο τα βασικά βήματα, τα οποία θα μπορέσετε να τα δείτε και να τα ξαναθυμηθείτε. Εμείς, όπως θα θυμάστε, κάναμε και στροφές κατά τη διάρκεια της μουσικής.Τα παιδιά της Δ΄ τάξης τον ξέρουν ήδη πολύ καλά με τις παραλλαγές.  

Ο χορός έχει 6 βήματα. 1-2-3-4 στροφή ολόκληρη προχωρητικά, 5 άρση αριστερού ποδιού μπροστά, 6 άρση δεξιού ποδιού μπροστά.

Το 2ο βίντεο έχει το χορό «Κοντούλα λεμονιά» τον οποίο μπορείτε να χορέψετε μόνοι σας ή με την οικογένειά σας για να τους δείξετε τι ωραία που τον κάνετε. Άλλωστε σε λίγες μέρες έρχεται η γιορτή του Πάσχα, είναι ευκαιρία να τον χορέψετε όλοι μαζί…..

Σας εύχομαι Καλό Πάσχα 🐣🐰με υγεία σε σας και στην οικογένειά σας και καλή διάθεση!!!!!

Η Γυμναστριά σας 😍

ΗΠΕΙΡΟΣ-Συρτός-στα-τρία.docx

Σχολιάστε

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να γράψετε το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε σωστά την πρόσθεση... :-)

What is 15 + 5 ?
Please leave these two fields as-is:
Website is Protected By Using The WP Site Protector Free Plugin From ExattoSoft.com